Inregistrarea la serviciile online CUB94 SRL presupune acceptare termenilor si conditiilor mentionate in paragrafele de mai jos.

Inregistrare client nou

Email:
Parola:
Repeta parola:
CUI:
cub94 online

Termeni si conditii de folosire ai serviciului online CUB94 SRL

Accesul la serviciile online CUB94 nu modifica conditiile contractuale deja existente intre Furnizor si Utilizator. In acest sens, conditiile contractuale existente prevaleaza in fata Termenilor si conditiilor prezentati mai jos.

In cazul utilizatorilor care nu au relatii contractuale cu CUB94 SRL existente la momentul inregistrarii la serviciile online, Termenii si conditiile prezentate constituie relatie contractuala numai pentru accesul la serviciile online.

Accesul la serviciile online CUB94 SRL este oferit in mod gratuit.

Legea care guverneaza acesti termeni si conditii este legea romana.

Cerinte tehnice pentru accesul la serviciile online CUB94 SRL:

  • computer conectat la serviciul de internet,
  • program browser internet - Internet Explorer(minim versiunea 8.0),Chrome, Mozilla Firefox,
  • adresa email valida,
  • parola pentru conectare la serviciile online CUB94.

CUB94 SRL nu este responsabil pentru obtinerea accesului la internet al utilizatorului si nu va suporta costurile de acces la internet ale utilizatorului.

Utilizatorul se obliga sa foloseasca serviciile online CUB94 in scopul pentru care au fost create si sa nu produca daune de orice natura furnizorului sau angajatilor acestuia. In acest sens, Furnizorul poate revoca in orice moment accesul la serviciile sale online, fara notificare prealabila, daca va constata folosirea in mod abuziv a serviciilor sale online.
Utilizatorul va informa Furnizorul in cazul in care informatiile confidentiale (user, parola de access, etc) au fost pierdute, revocate, etc.

Furnizorul se obliga sa nu divulge datele furnizate de utilizator decat in operatiunile proprii si scopul pentru care acestea au fost furnizate. In acest sens Furnizorul face eforturi pentru a pastra in siguranta datele utilizatorilor acestui serviciu.

Utilizatorul nu este responsabil pentru:

  • Acces neautorizat la serviciile online, in cazul in care credentialele de acces au fost oferite de CUB94 SRL
  • Limitari ale accesului datorate programelor computer, serviului de comunicatie internet, sistemelor electrice, etc.
  • Intreruperi ale serviciului datorate operatiunilor de intretinere si updatare ale websitului Furnizorului.